Luftig bomuld til sommeren

Luftige Baumwolle für den Sommer

Vores bomuldsstof barfodesko er perfekte til sommeren. De ser ikke kun friske og moderne ud, men tilbyder dig også trøst på de varme dage, der ikke efterlader noget at ønske. 

Lys og især åndbar 

Det bløde bomuldsstof ligger forsigtigt på din hud og forhindrer friktion. Derudover tilbyder disse lette ZAQQ'er dig en naturlig bevægelsesfrihed og lader dine fødder indånde om sommeren.

Du er velkommen, føler ZAQQ. 

 

 

Den veganske strikesko til enhver lejlighed 

Denne charmerende strikesko lavet af vegansk bomuldsstof udspiller sig sin pragt med hvert trin. Vores QNIT, der er kendt for sin lethed og permeabilitet, viser sig at være den ideelle ledsager, hvad enten det er når man slentre gennem metropolen eller i sportslig brug.

Bær vores qnit i sort eller hvid til mere elegante tøj, eller vælg en af ​​de livlige farver til et afslappet afslappet look eller dit næste sportseventyr.

>> qnit <<  

 

 

 

Især luftigt 

Croqet er det ideelle valg for dem, der ikke ønsker at klare sig uden deres sneakers, selv på broddede dage.

I det forreste område har vi integreret en grov bomuld, der gør det muligt for dine fødder at indånde uhindret. Vores Croqet er især velegnet til enhver sport, men det ser også fantastisk ud på det afslappede byudseende.

Luft -permeabel, behagelig og cool - hvad mere har du brug for?

>> Croqet << 

 

 

Feminin-sport 

Hvis du vil tilbyde dine fødder en elegant skal uden at afstå fra maksimal bevægelsesfrihed, er denne barfodede sko det perfekte valg.

Den klassiske ballerin -klip får et sportsligere touch gennem en hvid sneak sål uden at miste sin feminine karisma.

Glem ulmende varme efter lange gåture om sommeren! Med Suqar i bomuldsversionen nyder du altid en ideel fodklima takket være dens fremragende luftpermeabilitet.

>> suqar <<  

Tilbage til blog
1 af 3