Kundeoplevelser om vinteren med ZAQQ Barfodede sko

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Vil du vide, hvordan det føles at bære barfodede sko om vinteren? 

Kundeanmeldelser om vinteren

Vores kunder prøvede det og er begejstrede! De fortæller om hyggelige fødder på trods af den kolde og sne og en helt ny løbende følelse, som vores sko tilbyder om vinteren.

Lad dig blive inspireret af dine anmeldelser og finde ud af, hvordan barfodede sko kan berige din vinter!

Du er velkommen, føler ZAQQ.

 

Varm barfodsko vinter sort  

Varm & anti -slip 

Bortset fra det faktum, at de er komfortable og varme, inspirerer de mig, fordi sålen er så glat.

Jeg prøvede hende på is på grund af det og følte mig altid sikker. Jeg har aldrig haft sådanne sko.

- Karin om Qore Mid Winter Black -

>> Qore << 

 

Varm barfodsko vintermænd sorte 

Ingen sved, ingen Müffeln

Jeg købte min prequel 21 i september. Siden da har jeg båret dem næsten hver dag (undtagen om sommeren og off -Road vandreture), og jeg er altid forbløffet: ingen sved, ingen Müffeln - ikke engang efter to år.

Den øverste er virkelig ufølsom over for snavs, bare tør det fugtigt, gjort. Genial opfindelse. [...]

Den eneste ulempe: Desværre kun tilgængelig i en farve, ellers ville jeg allerede have samtidig samtidig.

- E. Biebrich om prequel vinter vegansk sort -

>> prequel <<   

 

Sort vinter barfodede sko kvinder

Er værd hver cent

Jeg har haft skoene i over et år nu, og jeg kan anbefale denne sko til alle. De holder meget varme, når det er koldt udenfor - i begyndelsen tvivlede jeg på det gennem den tynde sål - men min tvivl blev ikke bekræftet. Selvfølgelig må jeg også sige, at jeg på -10 grader føler mig mere komfortabel med yderligere tykke sokker, men det er min rent subjektive fornemmelse. Fordi det også er på fodseng pels, holder de sig varme så godt - ved meget lave temperaturer, men senest med tykke sokker. Skåren af ​​skoen tillader også dette uden at føle foden på nogen måde. De løber også meget komfortabelt. Jeg har aldrig følt mig så behagelig i en vintersko. ...

... foden har plads og kan især rulle op, og jeg går også meget mere bevidst, fordi sålen er dejlig og blød. Selv efter lange gåture har jeg ingen rygsmerter, hvis jeg bar mine sko. Det, jeg også finder meget positivt, er, at læderet stadig er blødt og glat som den første dag. Jeg plejede altid det med et rengøringsskum og sort skocreme, intet mere. Ingen ridser, ingen skrøbelige steder - du kan se den meget gode kvalitet af Nappa -læderet. Alt i alt har en 12 ud af 10 allerede bestilt yderligere to par, som jeg fik i dag, og som passer såvel som en handske. Aldrig andre sko, de er værd hver cent! ❤️

- Alisa om kvintisk vintervandtæt sort -

>> Quintic <<  

 

Sorte mænds vinter barfodesko 

Absolutt topprodukt

 Jeg har kun båret barfodede sko i 10 år og har altid prøvet "vinter barfodesko" fra alle mulige producenter. Dette førte faktisk til erkendelsen af, at "vinter" og "barfodede sko" er to uforenelige modsætninger ... faktisk er den "kvintiske vinter" den første rigtige "vinter barfodsko", der fortjener dette navn! Utroligt varm, selv ved -10 °, super fleksibel, høj -kvalitet behandlet og utroligt behagelig at have på. Det meget bløde læder tilpasser sig perfekt til fodformen. Virkelig et absolut topprodukt, stort kompliment til skomakerne!

 - Markus om kvintisk vinter sort -

>> Quintic <<  

 

Vandtæt barfodsko vinter

Målet på ting 

Hvad bærer du for at marchere gennem mudder og sne om vinteren? ExpEQ er blevet mit første valg. Super praktisk og let at rengøre, købet var virkelig det værd.

- Thomas via ekspeq -sort vandtæt -

>> expeq << 

 

Barfodede sko vandrer med meget greb 

Grebet er stort 

Store vandrestøvler, glider ind og løber af. Det er virkelig sådan. Du behøver ikke at køre det. Gribet er også stort og vandtæt. Prisen er bestemt det værd. Nu håber jeg, at han er min ledsager i et par år.

- Marion via Treq Camel WaterProof -

(Fotos af Treq Cognac vandtæt)

>> Treq <<  

 

Vandtæt vegansk barfodsko brune 

Fødder forbliver tørre og varme 

Jeg er så tilfreds med denne sko. Uanset om våde enge (udholdenhedstesten) eller sne, fødderne forbliver tørre og varme.

- Katrin via Expeq Vegan Cuoio -

>> expeq << 

 

Udendørs barfodede sko blå mænd

Let og supergreb 

Efter at have indtastet de mest behagelige sko, jeg nogensinde har haft. Snarere ikke i de varme måneder, men perfekt til overgangsperioden, og selv med den første shee -vandretur og frysegrader forblev fødderne behageligt tørre og varme. På grund af den noget tykkere sål er det ikke den absolutte barfodede løbende følelse, men skoene er lette og har supergreb. Forhåbentlig varer skoene længe. Købsanbefaling!

- Frank via Terraq Azure vandtæt -

>> Terraq <<  

 

Forretning barfodet sko vinter 

Behageligt varm i sneen 

Bær disse sko i det andet år. Super behagelig og også behageligt varm i sneen på en omfattende vintervandring i sneen. Er værd at dine penge.

- Werner om ARQ sort -

>> arq <<  

Tilbage til blog
1 af 3