Ballerina barfodesko, der passer til alt: Twist Velours sort

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Efter to fodoperationer fandt vores kunde RIA en behagelig ballerina barfodsko, som hun stilfuldt kan bære med bukser og nederdele.

Vi er glade for, at du har fundet en behagelig og feminin sko med vores vri og ønsker dig en dejlig sommer med høj slid komfort.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de

Experience-ZAQQ-TWIST-2
Jeg lærte for nylig dine sko på internettet, fordi jeg ledte efter komfortable sko. Det er en skam, at jeg ikke allerede kendte hende, jeg kunne have sparet en masse ubehagelige køb, som ofte måtte redigeres af skomageren.
Efter to fodkirurgi havde jeg absolut brug for god kvalitet og en god pasform. Jeg fandt begge på Zaqq i Twist Velors sorte ballerina.

Jeg ledte efter en ballerina i en neutral farve, som jeg kan kombinere forskelligt for så mange tøj som muligt. Så meget af mit valg på Zaqq Twist Velours Black Ballerina.
Det passer perfekt med lang og shorts, men også lige så godt med nederdele og tøj i forskellige længder. På grund af den sorte farve er den klassisk, og gennem velouren synes den også løsnet og elegant. Derudover er der løkken, der giver skoen et feminint look, og hætten på skoen, og løkken har et glitter -look, der giver ballerinerne et specielt touch. Denne sko er en rigtig alt -rounder.
Experience-ZAQQ-TWIST-3
Skoen er let at pleje, accepterer næppe støv og kan børstes lige, hvis den skal rengøres. Dette fungerer uden problemer, og skoen ser ud igen. Skoen gør mig meget sjov, bærer vidunderligt og gør også en slank fod.

Jeg bar ballerinerne først hjemme og bæres derefter udenfor med tynde sokker for første gang, som jeg gjorde ellers. Opmuntret af det høje komfortniveau forlod jeg sokkerne væk- og jeg havde ikke nogen trykpunkter- bare vidunderligt!
Derudover har ballerinerne et stort moderne design og er så lette. Hold det op. Jeg synes, det er vidunderligt, at ZAQQ -sko ikke behøver at køres i. Du er bestemt en stor hjælp for alle, der har problemer med dine fødder og ikke ønsker at gøre uden et elegant design. Top sko!
Tilby også ballerinas i mørkeblå med en mørk sål, f.eks. Twist eller Suqar. Jeg ville købe dem med det samme.


Tilbage til blog
1 af 3