Endelig fandt jeg de rigtige sandaler

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph finder sin nye qlear mørkebrun meget pænere end præsenteret på butiksfotos. Men ikke kun det, han er også overbevist om komforten og bærer den åbne barfodsko til vandreture, bevægelser og endda på kontoret. Så han fandt en sommersko for enhver mulighed.

Vi er glade for, at du kan lide vores Qlear så meget og ønsker dig mange gode ture med ham.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de
__________

Experience-Zaqq-Barefoot Shoes qlear-3
Jeg har kun båret barfodede sko i cirka 6 år, og jeg er fuldt ud overbevist om dette koncept. Indtil videre har jeg hovedsageligt båret sko fra et andet firma og var imponeret over kvaliteten. Desværre sagde et par af disse sko farvel efter en kort iført tid, så jeg leder efter alternativer.
Experience-Zaqq-Barefoot Shoes qlear-4

Jeg havde tidligere købt sko fra Zaqq, der overbeviste mig med deres komfort og holdbarhed.
Jeg havde ledt efter en hverdagsvariant i lang tid, jeg havde allerede prøvet sandaler med tåbelaratorer på forhånd, men desværre kom jeg ikke sammen med det. Endelig købte jeg Qlear mørkebrun sandale fra Zaqq, nu til denne sko:

Først finder jeg dens udseende mere tiltalende end præsenteret på webstedet. Skoen gør et robust og høj kvalitetsindtryk i behandlingen og vedrørende de anvendte materialer.
Snøringen med velcro -fastgørelsesorganet midt på foden er en dejlig gadget, der sikrer, at intet plader gennem området.
Tåkassen er tilstrækkelig stor, jeg var heldig med 45, mit standardvalg. Skoen glider ikke og klemmer ikke på foden. Det indre læder er behageligt blødt, jeg håber, at det ikke gnider igennem det.
Experience-Zaqq-Barefoot Shoes qlear-5
Jeg har allerede brugt skoen, da jeg flyttede til 4. sal, fik flere vandreture bag mig og var regelmæssigt på vejen på længere cykelture.
Det, der slår mig positivt, er, at skoen minder mindre om en barfodsko, da den tynde sål tilsyneladende stadig polstret indefra. Som et resultat er jordkontakten ikke så direkte, den bliver behagelig, men kun lidt polstret.

Experience-Zaqq-Barefoot Shoes qlear-6
Den qlear mørkebrun ser også ud til at være bygget til udholdenhedsstress. Selv efter at have kørt i timevis er skoen behagelig på foden, trykker ikke og giver ikke nogen retning som sædvanligt med barfodede sko.
Experience-Zaqq-Barefoot Shoes qlear-4
Derudover ser skoen meget god ud og kan også bæres på kontoret, da Covid19 tøjbestemmelserne på kontoret er blevet mere afslappede. Så der er ikke noget problem for en dag på kontoret.
Konklusion: Denne qlear mørkebrun er lige den rigtige for mig. Det er luftigt, behageligt, holder noget og ser også godt ud.

Tilbage til blog
1 af 3