Vores multifunktionelle ZAQQ Barfodede sko

Unsere multifunktionalen ZAQQ Barfußschuhe

Forestil dig, at du glider ind i et par sko om morgenen, som ikke kun er ekstremt behagelige, men også bringer dig gennem dagen stilfuld.

Vores multifunktionelle barfodede sko tilbyder nøjagtigt det og ledsager dig fra den første kaffe på kontoret til det spontane eventyr efter arbejde. 

Multifunktionelle barfodesko

Gør dig klar til at nyde frihed, der kommer, når dit fodtøj ikke kender nogen grænser!

Du er velkommen, føler ZAQQ.  

  

Barfodet sko maling læder sort 

Elegant komfort 

Kan du også lide at sætte en blonder på kontoret? Så kig på vores Smoqueen, fordi en barfodet sko ikke fungerer mere elegant!

Oxford -designet lavet af patentlæder og vores sofistikerede ZAQQ Business Sole med en antydet hæl giver denne barfodede sko sin elegante karisma.

Selvfølgelig er Smoqueen også en rigtig ZAQQ Og overbeviser med den tilsvarende barfodede følelse med hvert trin. Der er ikke længere trætte fødder efter en lang arbejdsdag!

>> Smoqeen << 

 

Maling læder barfodesko mænd

Fusion af stil og bekvemmelighed

I en verden af ​​elegante mænds sko opfylder vores smedende sort lavet af sort maling læder ikke kun de højeste æstetiske krav, men kombinerer også komforten af ​​barfodede sko med tidløs elegance.

Denne krævende Clipper er mere end bare en modeerklæring - det er en fusion af stil og bekvemmelighed. 

Smoqing Black er et must-have for den moderne mand, der ikke ønsker at gøre uden noget.

>> Smoqing << 

 

Sorte barfodesko til kontor 

Perfekt til enhver situation 

Leder du efter en sko, der ikke kun passer til alt, men også komfortabelt bringer dig selv til enhver destination? Vores pikant i sort er den ultimative alle -rounder: stilfuld nok til kontoret og robuste nok til små fritidseventyr. 

På grund af det minimalistiske design og den fleksible sål oplever du en løbende følelse, der er så naturlig som om du kører barfodet, men med det stilfulde look, du elsker.

Glem den konstante skoændring - Med disse multifunktionelle barfodede sneakers er du perfekt udstyret til enhver situation.

>> piquant <<  

 

Equity Chelsea støvler mænds kontor 

Klassiske Chelsea -støvler 

Vores stilfulde egenkapital Chelsea -støvler bringer et strejf af klasse til ethvert tøj og garanterer maksimal komfort.

Takket være det minimalistiske barfodede design føler du en naturlig jordforbindelse, der kan styrke dine fødder og forbedre din holdning-ideelle i lange dage på kontoret eller afslappede vandreture i weekenden.

Med disse alsidige barfodesko er du perfekt udstyret til enhver situation og ser altid godt ud.

>> egenkapital <<  

 

Elegante udendørs barfodesko

Fra bjergstien direkte til kontoret 

ExpEQ er den perfekte barfodesko, der fører dig direkte fra bjergstien til kontoret uden at risikere en pause i stil.

Denne allrounder tilbyder dig komforten af ​​en barfodet sko kombineret med den funktionalitet, du har brug for til dit udendørs eventyr. På samme tid passer dets enkle design problemfrit ind i ethvert tøj, så du kan bære det selv på lange arbejdsdage. 

>> expeq << 

 

Liqe merino barfodsko 

Alle roser fra Merino Wool 

Vores liqe er lavet af merinould i høj kvalitet, som ikke kun er kendt for sin åndbarhed og lugtneutralisering, men sikrer også den utroligt bløde følelse på dine fødder.

Med disse Merino -sneakers behøver du aldrig at vælge mellem komfort og stil igen - de tilbyder jer begge i en smart pakke.

Til den afslappede fredag ​​på kontoret, slentre gennem byen eller en opdagelsestur i weekenden? Intet problem, vores liqe er klar og giver dig en følelse af barfodet, der elsker dine fødder.

>> liqe <<  

Tilbage til blog
1 af 3