Elegance med barfodede sko

Eleganz mit Barfußschuhen

Efter den lange sommertid i sandaler virker dine lukkede sko alt for smalle og ubehagelige for dig? Så har du ikke en endnu ZAQQ Barefoot sko!

Tror du, at barfodede sko er gode til fritid, men fungerer absolut ikke på kontoret på grund af påklædningskoden? Også her vil vi overbevise dig om det modsatte i dag. 

ZAQQ Forretningsmæssige barfodede sko 

Vores forretningssamling tilbyder dig den stil, du har brug for i erhvervslivet, og den komfort, du ikke længere ønsker at undvære.

  

 

Din elegante George Boot 

Vores Duqe er det perfekte valg for mænd, der ikke kun ønsker at se godt ud i forretningslivet, men også ønsker at føle sig godt tilpas. 

Duqe støtter optimalt dine fødder og sikrer, at du stadig er i form og energisk, selv efter lange timer på kontoret. 

Uanset hvad der udfordrer dagen har - med Duqe går du til dem afslappet og stilfuldt.

>> Duqe <<

 

 

 

 

Din klassiske Derby Suit Shoe 

Vores BRIQ blev udviklet til at tilbyde dig det bedste fra begge verdener: den tidløse æstetik af en klassisk Derby -sko og den uforlignelige barfodede følelse af maksimal komfort. 

Med sin karakteristiske åbne snøring og det minimalistiske design passer det perfekt til hver dragt og giver dit tøj en ædel, men subtil note. 

Uanset om det er vigtige forretningsmøder, præsentationer eller formelle lejligheder - Briq understreger din professionalisme og din følelse af stil.

>> briq <<

 

 

 

 Tidløs elegance 

Uden unødvendige dekorationer og med klare linjer legemliggør vores QARMA tidløs elegance.

Dette reducerede æstetik passer perfekt til moderne forretnings mode, der er afhængig af funktionel elegance.

Men disse ballerinaer er ikke kun det perfekte valg på kontoret. På grund af deres enkelhed kan du kombinere dem med en række tøj og altid have et feminint præg.

>> qarma <<

 

 

 

Legende elegance 

En loop-som lille og iøjnefaldende kan det være at have styrken til at omdanne en simpel sko til et udsagnsstykke. Ballerinas med dekorativ loop legemliggør den perfekte interaktion mellem elegance og legesygdom. 

Uanset om det er med den elegante kjole eller jeans, giver disse ballerinaer dig altid den højeste komfort i et feminint look.

>> looq << 

 

 

 

Din elegante blonder -op 

Foretrækker du en elegant blonder -op? Så er Iqon nøjagtigt din barfodede sko.

Med sit klassiske, tidløse design passer IQON til ethvert forretningsantøj og understreger din professionelle karisma. 

En dag på kontoret kan være lang og udmattende, men med Iqon forbliver stress bogstaveligt talt på døren. Denne sko er så let, at du næppe føler det, selv efter timer på dine fødder. 

>> iqon << 

 

 

 

Din afslappede sneaker med stil

Du behøver ikke at gå til en descode og foretrækker at gå på kontoret tilfældigt og stadig overbevise med stil? 

Så er vores Leather Sancer Qool perfekt til dig! Uanset om det er for elegante bukser eller jeans, giver denne barfodede sko dig altid et cool look.

>> Qool << 

 

 

Din forretning afslappet snørre

Nogle gange er mindre mere - og det er præcis, hvad PEAQ udtrykker. Denne enkle skal til mænd er det perfekte valg for alle, der er afhængige af et afslappet, men stilfuldt forretningsmæssigt afslappet look på kontoret. 

Det er klart, ligetil design gør det alsidigt - hvad enten det er med en velplettet chino, klassiske jeans eller elegante stofbukser. Vores PEAQ passer problemfrit ind i din stil.

>> Peaq << 

 

 

 

Din forretningsbåd

Med vores YORQ starter du dagen stilfuldt og afslappet - klar til at mestre enhver udfordring med lethed. 

Disse støvler kombinerer klassisk elegance med den uforlignelige følelse af barfodede sko - en rigtig gamuchanger til dit daglige arbejde. 

Den enkle, men stilfulde klip passer til ethvert forretningsantøj og giver dig et strejf af tidløs klasse.

>> Yorq <<

 

 

Din sneaker for det forretningsmæssige look

Selv hvis vores Qore Low Black ikke er en klassisk forretningssko, er det på ingen måde underordnet dets traditionelle kolleger. Han beviser, at en sneaker ikke kun kan være sporty, men også elegant og egnet til forretning. 

I en verden, hvor påklædningskoden bliver mere og mere fleksibel, er Qore Low Black det perfekte valg for alle, der værdsætter et moderne, moderne look uden at undgå professionalisme.

>> Qore <<

 

Tilbage til blog
1 af 3