Bæredygtighed har prioritet

Nachhaltigkeit hat Priorität

Vores produktionsprocesser er designet til at arbejde så forsigtigt og ressourcebesparende som muligt.

Fra udvælgelsen af ​​materialer til produktion til muligheden for at genanvende dine ZAQQS, har vi øje med hele livscyklussen for vores barfodede sko med enhver beslutning. 

Bæredygtighed har højeste prioritet 

Max, med beslutningen for en ZAQQ Barfodsko tog en bevidst beslutning for dit velbefindende og planeten.

Du er velkommen, føler ZAQQ.

 

 

 

 

Læder er især holdbart 

Læder er bæredygtigt, fordi det er et naturligt ved hjælp af kødindustrien. I stedet for at behandle dyreskind som affald, omdannes de til læder, hvilket repræsenterer en effektiv brug af ressourcer.

Læderprodukter er også kendt for deres holdbarhed. En godt -Holdet lædersko kan vare i årtier.

I slutningen af ​​sin levetid kan læder være bionedbrydeligt, hvilket betyder, at det i modsætning til syntetiske materialer ikke bidrager til den voksende deponering.

>> riquet <<

 

 

 

Bomuld er et af de mest bæredygtige materialer 

Bomuld er et vedvarende råmateriale, hvilket betyder, at det er en meget lavere miljøpåvirkning sammenlignet med syntetiske fibre baseret på olie. Derudover kan bomuld være bionedbrydeligt, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. 

Vores bomuldssko, der forarbejdes for hånd, er holdbare og giver dig fremragende komfort med fremragende vejrtrækningsaktivitet.

>> qnit <<

 

 

Merino uld med fremragende egenskaber 

Merino uld er naturligt bæredygtig, fordi den er fuldstændig bionedbrydelig og vedvarende. Fårene er afskåret regelmæssigt, hvilket ikke skader eller miljøet. 

Merino uld er også utroligt holdbar. Selv efter mange års brug bevarer den sin form og funktion, hvilket gør det til et fremragende valg til vores barfodede sko. På grund af de termore -regulerende og lugtende egenskaber tilbyder dette naturlige materiale fremragende slid komfort.

>> liqe <<

 

 

Veganers genbrugsvæv 

Vores veganske genbrugsstof består af genanvendte materialer såsom plastflasker og andre affaldsprodukter, der ellers ville lande på deponeringsanlæg. Gennem sofistikerede genvindingsprocesser behandles disse materialer til høje kvaliteter, holdbare stoffer. 

Denne innovative tilgang omdanner affald til værdifulde ressourcer og giver materialer, der ellers ville gå tabt, et andet liv. Således bidrager hvert par barfodesko lavet af dette stof aktivt til klimabeskyttelse.

>> sqim <<

 

Tilbage til blog
1 af 3