Med kun 3 par sko gennem året

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Har du for mange sko, hvoraf de fleste er ubrugte omkring skoskabinettet? Et reduceret udvalg af sko kan være meget befriende! Nogle gange er mindre mere. 

Du har kun brug for tre par sko 

Hvis du kun vil have et par sko, skal du vælge godt fra starten.

Her er vores tip.

1. komfort

Det vigtigste med nye sko er komfort. Ubehagelige sko er rumrøvere i Schuhrgal, for hvis du er ærlig, vil du aldrig bære dem. Hvor godt det ZAQQ Barefoot sko er designet til den højeste komfort. 

2. design

Hvis du kun vil eje et par sko, skal du foretrække modeller, der er tidløse og passer til alt. Vælg derfor enkle designs i subtile farver. 

3. formål og sæson

Grundlæggende er 3 par sko nok:

Et par vandtætte sko, der kan bæres med uldsokker om vinteren, et par fritids -sneakers, som du også kan bære til sport og et par sandaler til de varme dage.

Du kan fuldføre dit sko tøj med et elegant par barfodesko, der skal være tilstrækkeligt klædt ved formelle lejligheder og festligheder. Enkel, monokrom, komfortabel - her er vores forslag til din minimalistiske skosamling i hele året!

Du er velkommen, føler ZAQQ.

Udendørs barfodede sko 

Til udendørs og by 

Let, fleksibelt og vandtæt - vores ekspreq vandtætte imponerer med den højeste komfort og funktionalitet.

I vind og vejr forbliver dine fødder tørre og varme, når solen skinner, er de godt ventileret af den åndbare membran.

Og hvis du vil have mere, kan du ikke kun bære denne barfodede sko til vandreture, men takket være det ædle og vidunderligt enkle design også til ethvert byudstyr.

>> expeq << 

 

Sport barfodede sko lavet af bomuld

For Sport & City 

QNIT er den alsidige sneaker, der motiverer dig som en sportskammerat ved Top Performance. Han bringer dig lige så godt til det afslappede tøj gennem byen.

Det er bedst at nå ud til farverne grå, sort eller hvid for at kunne bære denne barfodede sneaker på ethvert tøj som ønsket.

>> qnit << 

 

Barefoot sandaler kvinder 

I de varme dage 

En varm sommer kræver luftige sandaler. Med vores modeller SLIQ, FLAQE eller CLIQ har du enkle designs og subtile farver såsom sort, brun eller beige, der simpelthen matcher hvert tøj.

I butikken har du et stort udvalg af feminine barfodede sandaler. Se og tag fat i din favorit til virkelig at nyde den første varme dag.

>> Sandaler kvinder <<

 

Barfodet sandaler mænd sort

Til sommeren 

Hvis du hurtigt vil glide ind og ud, er vores flipflop Qoss helt rigtigt. Vores QLear tilbyder lidt mere hold, som du også kan gå på små vandreture med.

Hvis du køber Qlear Black og bærer det med sorte sokker, ligner han en normal sneaker, perfekt til foråret.

>> sandaler mænd <<  

 

Vandtæt dragt barfodesko 

Elegant selv gennem regnen 

Uanset om det er på en vigtig forretningsdato eller en elegant aftenbegivenhed, tager du altid selvsikker med disse derbies.

Nyd den luksuriøse komfort af vores Briqs Black Waterproof, som bringer dig gennem dagen, selv når det regner med stil og elegance.

>> forretningsmænd <<

 

Elegant ballerina barfodesko kvinder

For det elegante udseende 

Nogle gange skal det være mere elegant. Vores Qarma er den rolige ballerina barfodsko, der altid passer. I sit skinnende læder ser han stilfuld ud efter ethvert forretningsantøj, såvel som det passer til shorts eller rock i hans fritid.

Vil du have det mere legende? Se i butikken, vi har din yndlings ballerina!

>> ballerina <<

Tilbage til blog
1 af 3