Komfortable forretningssko til mænd

Bequeme Business Schuhe für Herren

At finde en forretningssko til mænd, der ikke kun er komfortable, men også passer til den gældende dressing -regulering og tøjet, kan hurtigt blive en udfordring. Det er ikke så svært!

Betingelser som forretning, forretningsmæssigt afslappet eller afslappet kan kaldes gældende tøjbestemmelser. Men hvad ligger nøjagtigt bag udtrykkene og frem for alt: hvilket fodtøj er den rigtige?

For at undgå fedt giver vi dig et par tip til det perfekte forretningsantøj til mænd. Vi fremsætter forslag til passende forretningssko, og hvordan du bedst kan kombinere dem.

Vores ZAQQ'er er ikke kun praktiske, men også ædle forarbejdede! Med vores sko kan du håndtere din virksomhed på komfortable såler i fremtiden, og du er altid klædt i stilfuld som forretningsmand.

Den klassiske forretningssko til mænd

Der er ikke meget plads til fortolkning i det klassiske forretningsmæssige look. Dragt, skjorte og slips er et must. Den matchende forretningssko er lavet af mørk højglans poleret glat læder.

Brogues, dvs. forretningssko med dekoreret hulmønster, er især populære, de såkaldte broguinger. Sorte forretningssko er meget populære blandt mænd, fordi de simpelthen passer til enhver dragtfarve. Imidlertid kan broguingerne ses meget bedre på brunt læder, hvorfor de ser endnu mere elegante ud i denne farve. 

Es muss also nicht immer schwarz sein. Allerdings musst Du darauf achten, dass die Farbe des Business-Schuhs zum restlichen Outfit passt und dass sie dezent gehalten ist. Lyse farver er absolut ude af sted i det klassiske forretningsmæssige look!

Briq Brogue som en klassisk forretningssko for mænd

Du kan ikke gå galt med vores Briq Brogue Black. Det ser elegant ud og passer til hver dragt. 

Hvis du vil have en anden farvevariant, anbefaler vi Briq Brogue mørkebrun. Gennem sin mørkebrune tone er det subtilt og stilfuldt. Kombineret med en sort dragt indstiller du en fin accent.

Forretningssko Briq Brogue-sort

 

Forretningsafsluttende-højre mænds sko til den vanskelige mellemgrund

Langt den vanskeligste klædekode er forretningsmæssig afslappet, fordi det er vanskeligt at definere. Det er den gyldne mellemgrund: smart og elegant, men stadig afslappet og smart. Du har noget omfang til at bringe din egen stil ind. Her giver vi dig et par eksempel på, hvordan Business Casual kan fortolkes.

En mørk jakke til den farvede chino kombineret med en let poloshirt - dette er et typisk eksempel på den afslappede, men stadig smarte mellemgrund. Men hele tøjet ødelægges hurtigt, hvis den rigtige forretningsmæssige afslappede sko ikke vælges.

Men hvad er den ideelle forretningsmæssige afslappede sko for mænd?

Grundlæggende kan du nærme dig to sider her. Enten bærer du en forretningssko i en mere afslappet variant eller en fritidssko i en meget elegant version.

Mænds forretningsko i en reduceret variant

Lad os se på den første variant og se på vores klassiske brogue lavet af højglans poleret glat læder - en typisk forretningssko. Med kun et par justeringer bliver den ædle brogue en forretningsmæssig afslappet sko. Griffer til ruskind, en anden, ikke -klassisk farvevariant eller en mænds sko uden huldekoration.

Vores Briq Brogue Velors Brown Med hans ruskind er den afslappede kollega af vores Briq Brogue Black lavet af glans læder og dermed et perfekt eksempel på den forretningsmæssige afslappede sko for mænd.

Med vores Briq Brogue Antique Brown bringst Du eine andere Farbe in Dein Outfit. In dieser Variante ist der Schuh sehr stilvoll, aber leicht reduziert in seiner Eleganz.

Forretningssko Briq Antique Brown

Til Briq -forretningen schuh

Selv en sko uden brogues kan blive en forretningsmæssig afslappet sko for mænd. Vores Briq Prime Black Hvis huldekorationer mangler, hvilket får det til at se meget enklere ud end hans ædle kollega.

Forretningssko briq sort

Vores Peaq Ser ædle ud med dets sorte glatte læder og brogues, men det er ikke en klassisk forretningssko, fordi formen er for afslappet. Det passer derfor perfekt til det forretningsmæssige afslappede look for den moderne mand.

Til Peaq  

Sportssko eller sneakers til mænd i det forretningsmæssige afslappede look

I de senere år har sportssko også kæmpet sig ind i erhvervslivet. Det afhænger altid af kombinationen og kan se meget ædel ud. 

En dejlig dragt i lette toner til mørke sneakers er en perfekt kombination. Du skal dog vælge dine sko omhyggeligt og veje op nøjagtigt afhængigt af forretningsmiljøet!

En sportssko eller sneaker lavet af læder med høj kvalitet passer perfekt - den luksusvariant af fritidsskoen. Generelt er det især vigtigt at være opmærksom på skoens enkelhed og elegance. Han kan være afslappet, men bør ikke fange øjet for meget. Subtile farver annonceres - selv med snørebånd, som under ingen omstændigheder kan have for stærk kontrast til skoen! 

Vores behagelige Piquant Du kan bære Nappa Black perfekt på kontoret i versionen. Da det er en meget reduceret sneaker, kan du kombinere den til ethvert outfit-vores allrounder under fritidsskoene i det forretningsmæssige afslappede look!

Piqant-nappa-sort

Til den piquant nappa sort

Vores Qore lavt rafter Du kan kombinere med lette chinos og dygtigt scene dit forretningsmæssige afslappede look. 

Qore-Low-Sierra

Vores Qrand Cork Derby Er lavet af den fineste kork og står for let elegance. Om sommeren gør han dit outfit til et rigtigt øje -catcher -sporty, frisk, selvtillid, men frem for alt elegant!

Til Qrand Cork Derby

Den rigtige forretningsko til mænd i et afslappet look

Det afslappede look giver den moderne mand meget omfang. Du kan næppe gøre noget galt her. En Blujeans til en moderne jakke med farvede sneakers? Ja, det fungerer i det afslappede look. Du skal dog altid sørge for, at det passer til kontoret.

Enhver, der starter i et firma og bør klæde sig afslappet, rådes godt til at komme den første dag i det subtile forretningsmæssige afslappede look. Så du er ikke for chic, men heller ikke klædt for afslappet. Se på stilen for dine mandlige kolleger i de første par dage, og tilpas derefter dit tøj. Så du undgår bestemt et fedt. Eller ville du føle dig godt tilpas, hvis du er den eneste i jeans? 

Hvilke mænds sko følger med det afslappede look på kontoret

Grundlæggende er du ret fri i valget af den rigtige sko. Det er meget velkommen at være en ædel forretningsko for jeans, men du kan også bære sneakers.

Ikke desto mindre skulle det ikke ligne for meget som et fritidsudseende, men stadig stilfuldt! Og den uskrevne lov er: uanset hvor afslappet skoen er, skal den altid være ren og godt -holdt!

Vores Piquant Sierra Sæt en stor accent gennem sin hvide sål og dens smukke jordiske farvelægning. Det kan bæres perfekt til jeans med en elegant poloshirt.

Business casual-piquant-sierra24bmgynumb9rd

Piquant

 Også vores Sloq Blue Velegnet til kontoret. Det ser smart ud, er afslappet og behageligt og stadig absolut moderigtigt.

Hvis du ser på de aspekter, der er nævnt ovenfor, kan du i sidste ende bære næsten enhver sneaker. Se på alle modeller for mænd og få det afslappede look til din helt egen stil:

Alle sneakers til mænd

Med let til den rigtige forretningssko for den moderne mand

Du kan se, det er ikke så vanskeligt at finde den rigtige forretningssko til mænd. Med vores ZAQQ Som en moderne selvsikker mand er du altid stilfuld og perfekt klædt ud som en moderne selvsikker mand. Du er garanteret ikke at finde mere behagelige forretningssko til mænd!

Gennemse lige efter din passende model:

Til alle forretningssko til mænd

Tilbage til blog
1 af 3