Det var normalt i går: ekstraordinære barfodesko

Gewöhnlich war gestern: Außergewöhnliche Barfußschuhe

ZAQQ Står for en ny type bevægelsesfrihed parret med moderigtig innovation. Hver enkelt sko er et håndlavet kunstværk, der perfekt kombinerer æstetik og funktion. 

Det var normalt i går 

Med disse ekstraordinære designs er du garanteret at stikke massen ud og nyde den uovertrufne med hvert trin ZAQQ Komfort.

Du er velkommen, føler ZAQQ. 

 

 

Den spændende ballerina 

Qiss-modellen er en særlig feminin og legende barfodballerina og en rigtig iøjnefaldende!

De læderledninger, der kan pakkes rundt om din kalv, gør den klassiske ballerina til en spændende sommersko.

Bare indpak læderstropperne nedenfor rundt om dit led, for et afslappet hverdagslig look, eller blive en lille modigere og pak dit ben op - så du tegner alle om aftenen!

>> Qiss <<  

 

 

Den dynamiske sneaker 

Qanberra er din nye, sporty barfodede sko, der viser dig fra din dynamiske side.

Med sit succesrige play af farver ser sneakeren frisk ud og passer perfekt ind i den varmere halvdel af året.

Til Qanberra bruger vi fint perforeret Nappa -læder, hvilket sikrer stor åndbarhed. Så dine fødder føles i sneakeren selv på de hotteste dage af året uden at glødende.

>> Qanberra <<   

 

 

Sporty sneaker 

Qendriq er din sportslige sneaker med en fornemmelse af god garanti. Med denne barfodede sko har du fundet en let, cool og mega -komfortabel ledsager til dine fritidsaktiviteter, som du ubesværet og med glæde stadig løber en ekstra kilometer i slutningen af ​​dagen. 

De ZAQQ Minimal sål henter ikke kun farverne på det øverste materiale, men er også ultra -konvenient med sin meget fleksible og bløde egenskab. 

Du finder Qendriq i fire forskellige farver, se!

>> Qendriq << 

 

 

Den feminine loafer

Vores QERP -slik er den feminine loafer, der ser særlig mør i sin lyserosa.

Takket være den fleksible sål og det ergonomiske design løber du i disse barfodede sko såvel som på skyer - vidunderligt let og behageligt.

Det dekorative bånd giver disse loafers et strejf af eksklusivitet. Det afspejler en forbindelse mellem traditionelt håndværk og moderne design og gør hvert skridt ind i et strålende udseende. 

>> qerp <<    

 

 

Klassisk stil parret med kølighed 

Qedo Brown er din nye sko, der forbinder den klassiske stil med et cool look. 

Den brune premium ruskind og den elegante 3-hullers snøring sikrer en klassisk note, mens den hvide sål og den myntefarvede indre foring tilføjer en moderne vri. 

Med disse barfodede sko viser du stilbevidsthed uden at opgive trøst. 

>> qedo <<

 

 

Den ekstravagante forretningsko 

Denne elegante barfodsko kan ikke overgås i en ekstravagance - en forretningssko til den stilfulde mand.

I denne version dukker vores BRIQ op med mange ædle elementer, der gør det helt unikt. Den fine broguing omgiver dygtigt forretningskoen og strækker den visuelt. Det optiske højdepunkt er det fine læder i Tressé -optik.

Med Briq Brogue Tresse Black har du fundet din tilknytningssko, som garanteret skiller sig ud af mængden og præsenterer dig selv fra din mest elegante side.

>> briq <<   

 

 

Feminin elegance par excellence 

Du torturerer dig selv i dine stramme pumper hver dag og vil kun have en mere ud af ubehageligt fodtøj i slutningen af ​​dagen? 

Så er forbi nu, for med mexiq har du nu et alternativ. 

Med denne nye ZAQQ-Fokus er på den feminine elegance. Derfor pegede Mexiq. Men rolig, inden for tæerne har vi ikke desto mindre tildelt plads nok, og det bløde læder strækker sig også efter behov.

>> mexiq << 

 

 

Øjetilfælde

Vores MARQ imponerer med sit ekstraordinære design. Den smukt udformede ankelkriminalitet med fine nitter gør denne ballerina til et rigtigt øje -catcher! 

Som alle vores ballerinaer tilbyder MARQ også fuld bevægelsesfrihed for dine tæer og dine fodbold. Uanset om du danser gennem natten med ham eller trækker gennem shoppingboulevarder, er Marq der og giver dig den maksimale komfort. 

Gør vores MARQ til dit personlige brand!

>> Marq <<   

 

 

Den slående sportsven 

SPIQE er vores ekstraordinære og superkomfortable løbesko. 

Vi har dækket det åndbare mesh -stof med et sort netværk af mikrofiber. Den barfodede sko ser megamoder og er meget stabil på samme tid. 

Uanset om du løber, går eller går i parken - med denne sneaker trækker du bestemt øjnene på dig selv.

>> spiqe << 

 

Godt humør sneaker 

Qolette er din nye sneaker med en god humørgaranti! 

Perfekt koordinerede farver skaber et moderne design, som er sjovt, når man ser på. Efter de første trin i denne barfodede sko, vil du være helt overbevist. Kør som på skyer med den tilsvarende barfodede følelse, Qolette gør det muligt!

Den flerfarvede ZAQQ Minimal såle passer harmonisk ind i farvekonceptet, og med den høje fleksibilitet og lette dæmpning sikrer en blød forekomst.

>> Qolette << 

Tilbage til blog
1 af 3