Black & White Sommer Collection

Black & White Sommer Kollektion

Vidste du, at vores bestsellerfarver om sommeren er sort / hvid?

Ikke overraskende, fordi disse klassiske farver passer perfekt til hvert tøj. 

Sort og hvid

Med vores Black & White Sommer -kollektion er du ikke kun komfortabel, men også stilfuld.

Uanset om det er på stranden, slentre med en by eller i parken - du skærer altid en god figur med vores barfodede sko.

Du er velkommen, føler ZAQQ.

 

 

 

Med elegance gennem sommeren

Looq Ballerina er den perfekte tilføjelse til ethvert elegant tøj. Uanset om det er på kontoret, ved en middag eller på en afslappet gåtur - denne barfodede sko passer altid. Hans feminine silhuet og materialer med høj kvalitet sikrer, at du føler dig godt tilpas hele dagen. 

Uanset om du kan lide det klassisk i sort eller hvid, eller om du foretrækker at have en tendens til brune eller nøgen toner, er du altid på det rigtige sted med looq.

>> looq <<  

 

 

 

Elegance møder komfort 

Vores ELOQ Black vil revolutionere din sommer. De splinternye mænds sandaler er kendetegnet ved dets høje kvalitetsudvikling og det bløde Nappa -læder, som sikrer en behagelig pasform.

Med sine stropper og den justerbare spænde sidder hun perfekt og sikrer et sikkert hold, der ledsager dig hele dagen.

Uanset om det er med lette linnedbukser og en løs skjorte til et stilfuldt sommerudseende eller shorts og en t-shirt-du, klipper du altid en god figur med ELOQ sort.

>> Eloq <<   

 

 

Tidløs stil i sort / hvid

Vores SPARQ Low Black White er en moderne sneaker i de klassiske farver sort og hvidt, som ikke bør mangle i nogen garderobe.

Den høje kvalitet Nappa -læder, åben og skinnende, giver den barfodede sko en ædel note. Sidestriberne sætter specielle højdepunkter i hvidt og giver sneakeren et sportsligt touch. 

Vores SPARQ Low Black White er en kombination af en moderne stil, maksimal komfort og første -klassens kvalitet.

>> sparq << 

 

 

 

Innovativt design til maksimalt hold 

Vores Qava Toe -separator -sandaler imponerer med sit sofistikerede snit, der tilbyder dig ekstraordinært hold. De smalle stropper, der er lavet af blødt nappa -læder, kan justeres individuelt, så sålen altid sidder optimalt på din fod i modsætning til konventionelle flip -flops. Dette veludtænkte design garanterer ikke kun stabilitet, men også maksimal komfort.

Qava er den perfekte symbiose af elegance og afslappethed. Kombiner med jeans for et afslappet look eller bær dem til en kjole for et elegant udseende.

>> qava <<    

 

Maksimal frihed for dine fødder 

Vores Qoss Black kombinerer elegance og komfort i et unikt design. 

Tåeseparatoren er designet så blødt, at intet gnider eller gør ondt. Så du kan løbe komfortabelt og ubekymret hele dagen. Bredden, fint slibede læderstrimler giver dig yderligere hold og stabilitet.

Du finder ikke en mere ædel og mere praktisk flip -flop! Uanset om det er en dag på stranden, en tur gennem byen eller en afslappet sommerfest - Qoss Black er altid det rigtige valg. 

>> Qoss <<

 

 

 

Sporty, elegant look 

Vores Qody White er indbegrebet af en feminin barfodet sneaker, der giver et særligt ædle blik gennem den smarte kombination af sort / hvid. Det sorte læder på siderne betager sin oprindelige struktur og skinner smukt i solen.

Uanset om det går i byen, på kontoret eller på en afslappet gåtur - med Qody White er du altid stilfuld og behagelig.

>> Qody <<  

 

Komfort som på skyer 

Vores Suqar White er udstyret med en behagelig sneaker sål, der kører dig som på skyer med hvert trin. I disse ballerinas kan du løbe i timevis uden belastning på dine fødder.

Det bløde Nappa -læder tilpasser sig perfekt til din fodform og sikrer en behagelig pasform. Bare glip ind, løb af og se feminin ud! 

Uanset om du leder efter en elegant barfodsko til dit bryllup eller elsker White Ballerinas til jeans, tilbyder Suqar White jer begge: et feminint look og en uforlignelig slid -trøst, som du ikke har oplevet i Ballerinas indtil videre.

>> suqar << 

 

Åndedrætsaktivitet til varme sommerdage 

Hvis du kan lide det luftigt, men stadig ønsker at holde dine fødder dækket, er Qruise White nøjagtigt den rigtige barfodsko for dig. De generøse luftspalter tilbyder dine fødder optimal åndedrætsaktivitet, selv på de hotteste dage.

Det bløde, fleksible læder tilpasser sig perfekt til din fodform og muliggør en uforlignelig løbende følelse. 

Føl letheden med hvert trin og nyd de varme dage fuldt ud med vores Qruise White.

>> qruise << 

 

 

Perfekt til dine sommereventyr

Vores Qlear Black er den udendørs barfodesko, der var specielt udviklet til dine sommereventyr. Slotterne giver dine fødder mulighed for at trække vejret selv på de hotteste dage.

Uanset hvor krævende din sti er, giver denne barfodede sko dig den perfekte balance mellem ventilation og beskyttelse. Dine fødder forbliver friske og behagelige, selvom temperaturerne stiger. 

Qlear Black tilbyder dig alt hvad du forventer af en barfodsko med høj kvalitet: Åndedrætsaktivitet, fleksibilitet, sikker hold og praktisk komfort.

>> qlear << 

Tilbage til blog
1 af 3