Barefoot sko eller forretningssko?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Kender du problemet? Du har en vigtig aftale, dit tøj er, men dine ubehagelige forretningssko ødelægger allerede det gode humør? 

Barefoot sko eller forretningsmæssige sko?

 Hvorfor glider du i ubehagelige sko, når du har valget af en behagelig ledsager? Med vores ZAQQ Du kører barfodede sko komfortabelt og med stil til enhver lejlighed.

Du er velkommen, føler ZAQQ. 

 

Oxford Barefoot sko tøjsko mænd sort 

Oxford Suit Shoe 

Du kan ikke være mere praktisk end med Apeq i erhvervslivet! Denne Oxford -sko kombinerer klassisk elegance med den uforlignelige komfort af en barfodet sko.

Lavet af det fineste sorte kalvekød læder, Apeq Black tilbyder ikke kun et tidløst look, men også en naturlig bevægelsesfrihed og åndedrætsaktivitet, som dine fødder har brug for i stressende hverdag.

Enhver, der ønsker at håndtere butikker, skal have vores Apeq!

>> Apeq <<

 

Brun Derby dragter sko barfodet sko

Derby -dragtskoen

Briq er den klassiske Derby Suit -sko for moderne herrer, der ikke ønsker at gå på kompromis mellem stil og komfort.

Denne forretningsmæssige barfodesko tilbyder dine fødder en naturlig bevægelsesfrihed, åndbarhed og en perfekt pasform.

Fås i forskellige farver og eventuelt med eller uden broguinger, tilpasser Briq til enhver lejlighed og stil.

Briq er den ideelle ledsager for mænd, der værdsætter deres udvendige og deres fødder.

>> briq <<   

 

Business Ballerina barfodsko kvinder 

Den alsidige ballerina 

Stilfuld er øverst på dig? Vil du stadig ikke gøre det uden trøst? Så er vores vri helt rigtigt! Med sin superfleksible sål kan du også opstille den i din håndtaske for altid at have et behageligt par sko til rådighed.

Uanset om det er en afslappet gåtur i parken, til kontoret eller ved specielle lejligheder - Twist Ballerinas er så alsidige i deres 24 forskellige versioner, at de passer til enhver lejlighed.

>> Twist <<

 

Derby barfodesko kvinder grå

Rød sko i Derby Design

Iqon er skoen for kvinder, der fortolkede det klassiske Derby -design og kombineret med lethed af en barfodet sko.

Uanset om det er i en ædel velour eller skinnende glat læder, i enkel sort, elegant grå eller lys guld-iqon fremkalder altid det visse ekstra i dit tøj.

Iqon er perfekt til den mode -bevidst kvinde, der ønsker at optræde på kontoret, på en spadseretur gennem byen eller til en middag, der er lige så stilfuld og behagelig.

>> iqon <<   

 

Sorte munk barfodesko mænd 

Munken dragt sko 

Monq er det perfekte valg for den moderne mand, der ønsker at skære en god figur både på kontoret og ved specielle lejligheder uden at skulle undvære den naturlige løbende følelse.

Disse klassiske munkesko er lavet af det fineste kalv læder og er kendetegnet ved deres karakteristiske spænder og et elegant, tidløst look.

Med Monq nyder du ikke kun et stilfuldt udseende, men også en uforlignelig komfort, fri bevægelighed og åndedrætsaktivitet.

>> forretningsmænd << 

 

Mokassin barfodsko blå

Den seje moccasin

Lang arbejdsdag, det ene møde efter det andet, en aftale om aftenen - FLIQ deltager og lader dig skinne fra din bedste side. Med sin super -soft og fleksible materiale og den ikke -slip -sål vil han aldrig svigte dig.

Fliq Blue er din perfekte ledsager i alle dage, hvor du vil bære en behagelig sko, der skiller sig ud fra mængden.

Hvis du kan lide det enklere, vil du også finde FIQ i sort.

>> fliq << 

 

Loafer barfodsko kvinder 

Den elegante loafer 

QERP er din feminine loafer, der perfekt forbinder komfort og stil. Slipskoen er fleksibel, hårdbøjning og ikke -slip. Og han ser også utroligt elegant ud! 

Disse loafers er det perfekte valg til hverdagen, kontoret eller endda til mere elegante lejligheder, hvor du vil optræde stilfuld og alligevel komfortabelt. 

Med QERP på dine fødder kombinerer du ubesværet modebevidsthed med behovet for sunde og glade fødder, uanset hvor dagen fører dig.

>> loafer << 

 

Loafer barfodsko kvinder guld

Den glamourøse loafer 

Leder du efter ren glamour? Så er Qosmo Champagne det perfekte valg for dig! En super feminin barfodsko, der ikke kunne være mere stilfuld. 

Udefra præsenterer vores Qosmo sig som en ædel loafer. Men som det er velkendt, handler det også om de indre værdier, og de bliver et uovertruffen argument! Den barfodede loafer er utroligt blød og fleksibel og tilpasser sig konturerne af din fod i perfektion.

>> Qosmo << 

 

Forretningsstøvler barfodesko mænd 

Forretningsbåden 

Inspireret af den klassiske engelske George Boot udviklede vi en sko med vores Duqe, der ikke kunne være mere komfortabel og elegant!

Disse forretningstøvler fås i elegant glat læder i brunt eller sort og i en vegansk højglans mulighed. 

Duqe er det ideelle valg for den moderne mand, der ikke går på kompromis med hensyn til mode og fodsundhed.

>> Duqe <<

 

Komfortable dragt barfodesko

Den afslappede tilknytningssko

Det fungerer ikke mere komfortabelt end med PEAQ!

Denne barfodede sko tilbyder dig endnu mere tåfrihed end de andre modeller og er derfor ikke lavet med vores forretningssål med ydersiden af ​​hælen, men med vores populære ZAQQ En sål, som du kender fra mange sneakers. 

Hvis du kan lide det formelt, men ikke behøver at overholde en streng forretningsmæssig dress -kode, kan du ikke kun skinne med PEAQ i jobbet, du vil heller ikke længere klare dig uden denne behagelige barfodsko i din fritid.

>> Peaq <<

Tilbage til blog
1 af 3