Allerede udsolgt, men rolig!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Vores nye boot -kollektion blev så godt modtaget, at mange størrelser var udsolgt efter et par dage. Vi er meget glade! Det kan tage 8 til 12 uger, indtil alle størrelser er på lager igen. 

Men rolig 

Fordi i butikken finder du et stort udvalg af forskellige støvler. Hvis du vil gennemgå overgangsperioden i komfortable støvler, skal du se på disse modeller.

Du er velkommen, føler ZAQQ.

 

 

Elegant og højt snit 

Seleqt Stretch er bagagerummet, der virkelig passer til hver kalv!

Kender du problemet med høje støvler? Enten for bred eller for smal, men aldrig perfekt sidder på kalvene? Med vores SELEQT har vi skabt en strålende løsning til dig.

På bagsiden af ​​skaftet er to strækindsatser syet, hvilket simpelthen gør den bærer følelse af denne bagagerum en gang.

Seleqt er elegant og stilfuld. Derfor kan du virkelig kombinere det med noget.

>> Seleqt <<

 

Cool og alligevel stilfuld 

Vil du have en high-top sneaker i det trendy retro look? 

Vi skaber vintage -effekten af ​​vores SNAQ med den fint slibede, mørkebrune nappa -læder og den lyse indre foring, der er slukket. På grund af den hvide løbende sål ser skoen helt moderne ud. 

Vil du have et stilfuldt look, der er Megacool på samme tid? Så har du brug for SNAQ!

>> Snaq <<   

 

 

Fra afslappet til chic 

Chelsea -støvler er kult! De blev oprindeligt designet som en kort ridestøvle i England, men fandt hurtigt vej ind i hverdagen.

Mange musikere, inklusive medlemmerne af billerne, foretrak at bære deres Chelsea -støvler og bidrog stærkt til at være blevet så populære.

Ikke kun for jeans ser disse barfodede sko seje ud, du kan også bære dem stilfuldt med dragtbukserne!

>> egenkapital <<

 

Farverig og stilfuld 

QOM er vores højere barfodstøvle, som simpelthen overbeviser alle med sin pappede skaft!

Uanset om det er mere slående i rød eller blå eller mere reserveret i sort, grå eller brun, i QOM klipper du altid en god figur og løber som på skyer.

>> Qom <<   

 

 

Ædle og enkle

Vores riquet kombinerer ædle look med en løbende følelse, der er uden sidestykke.

Riquet behøver ikke at dekorere, fordi den høje glans polerede, bløde nappa -læder alene giver bagagerummet sin enkle elegance.

For at sikre den maksimale komfort delte vi skaftet to og forbundet med en rem. Så du kan regulere bredden meget let over sølvspændet selv og altid have det hold, du har brug for.

>> riquet <<   

 

Nobel og elegant 

Qorby ser altid stilfuld ud med sit polerede glatte læder i Braun. Uanset om det er på kontoret, en spadseretur gennem byen eller for en omfattende gåtur - med Qorby er du på helt behagelig og elegant såler.

 Halvhøjden barfodet sko er lavet af delikat læder, der ikke kun ser ædle ud, men også bærer absolut behagelig og tilpasser sig perfekt til dine fødder.

>> Qorby << 

Tilbage til blog
1 af 3