Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktiv gennem julesæsonen

Duften af ​​ristede mandler, pepperkager eller cookies - snacking er simpelthen en del af julen. For ikke at indstille yderligere kilo er fysisk aktivitet nu særlig vigtig. 

Aktiv gennem julesæsonen

Med vores udendørs barfodesko har du også det sjovt om vinteren.

Knap din hurtigt ZAQQ, At nyde dine omfattende vintervandringer eller vandreture til fulde.

Du er velkommen, føler ZAQQ.

 

Expeq udendørs barfodesko 

Expeq: holder sit løfte

Vandtæt siger om det, og vandtæt er absolut denne sko. Jeg blev overrasket over bølger - tørre fødder forblev. Püzt i dybe vandpytter i skoven - Bortset fra mine bukser var intet vådt på foden.

Han udholder også sne, som jeg oplevede i går, i tilfælde af en pludselig begyndelse af vinteren og også kraftigt regn om sommeren. Topsko med mere ikke -slip end med andre barfodede sko og en lav vægt, perfekt til lange vandreture. Et køb, der var det værd!

Kundevurdering for Expeq Black Waterproof

>> expeq << 

 

Aktive barfodede sko sorte kvindelige mænd 

Quintic: Super

Jeg har båret mine sko hele vinteren. Især til vandrestråler med en hund. Ikke flere kolde fødder, vand trænger heller ikke ind!

Men det bedste er: ikke mere rygsmerter! Foden har plads i skoen, og intet presser eller affald, hvad enten det er med eller uden sokker. Indtil videre viser sålen intet slid, selvom stierne her er meget stenede. Zipperen er meget hjælpsom, når du tager på. Jeg kan kun anbefale skoen.

Kundevurdering for kvintisk sort vandtæt

>> Quintic <<  

 

Explorer barfodesko 

Explorer: Awesome

Jeg har haft skoen i et halvt år. Efter et par fogder med barfodede sko var jeg skeptisk, men denne sko skuffede ikke.

Jeg er omkring 10 km med mine hunde hver dag. Vind, vejr, koldt, sne. Skoen deltog hele vinteren og mestrede virkelig hvert vejr med venstre. Han ser stadig rigtig godt ud. Profilen indeholder, den er absolut vandtæt og endda kold og sne kan ikke skade ham.

Jeg var sjældent så imponeret. Værd hver cent.

Kundevurdering for Explorer sort vandtæt

>> Explorer << 

Tilbage til blog